Слоган ТГТУ: будущее начинается сегодня
13 November 2019, 02:25 
Титульная страница ТГТУ
 
Титульная страница ТГТУ REQUEST FOR ADMISSION INFORMATION  
 
Thank you for your interest in Tambov State Technical University.

Please, read the following info before you request any information about admission. Thank you. - (IMPORTANT INFO)

Dear applicants!
Tambov State Technical University informs you that TSTU's foreign students' admission office doesn't take any fees for issuing the official invitations for studying or any official letters.
Tambov State Technical University accepts only tuition and hostel fees. Tuition and hostel fees can be paid to the official bank account of the university or to the cashier office of the university. All fees are to be made according to the signed contract between an applicant and the university.
All full-time students must have medical insurance that meets University criteria. The University assists students with obtaining an appropriate medical insurance upon their arrival to Tambov.
Please, apply to the foreign students' admission office with any questions: E-mail: tstu04@yahoo.com

Please, complete this form if you need information to be sent to you. We will be in touch with you soon!

First Name  *
Last Name  *
Email Address  *
Country  *
Your Question  *

* Please, type this code


* - Indicates a required field
Questions – answers
301. Name: Mohammad Mosaddek Date submitted:15 November 2015, 18 h. 41 min.
Text: I would like to pursue PhD in Gerontology/Human Resource Management or Public Administration under your renowned university. I need teaching or research assistantship to complete my dissertation under a renowned Professor of Social Science. If you offer me a place for pursuing PhD I shall remain ever grateful to you. Pls, send me PHD Brochure/Handbook, application form and other relevant information by post soon. Waiting for your kind reply Thanking you in anticipation. Profound regards very truly yours Mohammad Mosaddek Hussain, CIHRD, MIPM Director, Professional Development, CIHRD 6/B, Road-8, House-6, MIRPUR, Dhaka-1216 Bangladesh
Answer: Dear Mohammad Mosaddek,

Unfortunately we don't have PhD programs in Gerontology/Human Resource Managemnt or Public Administration at our University.

302. Name: Amam Date submitted:10 November 2015, 21 h. 22 min.
Text: how could i get admission with full fund for Ph.D program ?
Answer: Dear Amam,

If you want to get a scholarship for studying at Russian University, you should apply to the embassy of Russian Federation in your country.

303. Name: Boluwatito Oluwaseun Date submitted:9 November 2015, 13 h. 29 min.
Text: I want to know if you run bachelor program with language of instruction in english
Answer: Dear Boluwatito Oluwaseun,

Unfortunately we don't have bachelor programms taught in English.

304. Name: kewe Date submitted:5 November 2015, 21 h. 00 min.
Text: Comment faire pour être admis dans votre université
Answer: Bonjour Kewe,

La faculté de l’éducation Internationale accepte chaque année des ressortissants étrangers en année préparatoire (année de langue) courant la période de septembre à octobre.

Afin de recevoir une inscription officielle pour les études à l”UTET le demandeur doit fournir les documents suivants (sur e-mail à tstu04@yahoo.com):
copie scanné du passeport international;
copie scanné des documents éducatifs (diplome, relevé de notes);
formulaire d’inscription (http://www.tstu.ru/en/tgtu/structure/fakul/doc/mo/appl_form.doc) ;
copie scanné d’un certificate médical accompagné des resultants de la radiographie et du VIH.

305. Name: issa Date submitted:3 November 2015, 12 h. 11 min.
Text: Dear sir or madam i am writing to drive your attention that i would like to study PHD program in management information systems i am wondering if you have the program and study in english also which requirements need if the program available kind regards iss al-adaimat
Answer: Dear Issa,

According to your request we can offer to you the program 'Informatics and Computer Engineering' and profile within this program 'Automated Information and Management System'.

All PhD programs in our University are taught in Russian. So, before you start any program you must complete the Russian language pre-university course.

If you are interested please send to our e-mail address (tstu04@yahoo.com) following documents:

scanned copy of international passport;
scanned copy of education certificate;
completed application form (http://www.tstu.ru/en/tgtu/structure/fakul/doc/mo/appl_form.doc)
scanned copy of medical certificate, including chest X-ray results, HIV-test results.

306. Name: Alessandra Date submitted:25 October 2015, 11 h. 24 min.
Text: Hi, is your law course instructed in english?
Answer: Dear Alessandra,

Our law course is in Russian.

307. Name: BONERABOSE Date submitted:22 October 2015, 00 h. 28 min.
Text: I would like to know when the application season for next fall intake starts, the deadlines, the requirements for international students and the fees.
Answer: Dear BONERABOSE,

Before you start any degree program you must complete the Russian language pre-university program. This program lasts for 10 months and usually starts in September-November.

To receive an official invitation to study at TSTU, an applicant should submit the following documents (to e-mail address tstu04@yahoo.com):

scanned copy of international passport;
scanned copy of education certificate;
completed application form (http://www.tstu.ru/en/tgtu/structure/fakul/doc/mo/appl_form.doc);
scanned copy of medical certificate, including chest X-ray results, HIV-test results.

As soon as we receive all your documents we will review them and if everything is according to our requirements we will submit your documents to get the official invitation for studying (usually it takes 1 month for Migration Department to issue the invitation). According to the received invitation you will be able to get the visa for studying in our University.

As for the payments we have the following procedure (the prices are stated for the current academic year):

1. you should transfer the following payments to the University official bank account (you should transfer those payments before we send to you the original invitation): Accommodation Fee- approximately 350 USD for 1 year stay in a shared room. Tuition Fee - about 1350 USD for Pre-University Russian Language program.

2. you should pay the following payments upon your arrival to Tambov: Medical Insurance fee - about 100 USD per 1 year Multiple visa fee - about 30 USD.

For the next intake of pre-university program you can apply in April.

308. Name: Prince Date submitted:15 October 2015, 05 h. 42 min.
Text: I am interesting to register at University of Tambov and i am french speaker. I was wondering if Tambov University offered Russian language for foreign student. if so, would you please send all the applications forms via email in order for me to began the process for admission. I am a graduate of Baccalaureat and want to enter as a fist year student. Sincerely Prince
Answer: DearPrince,

Before you start any degree program you must complete the Russian language pre-university program. This program lasts for 10 months and usually starts in September-November.

To receive an official invitation to study at TSTU, an applicant should submit the following documents (to e-mail address tstu04@yahoo.com):

scanned copy of international passport;
scanned copy of education certificate;
completed application form (http://www.tstu.ru/en/tgtu/structure/fakul/doc/mo/appl_form.doc) scanned copy of medical certificate, including chest X-ray results, HIV-test results.

As soon as we receive all your documents we will review them and if everything is according to our requirements we will submit your documents to get the official invitation for studying (usually it takes 1 month for Migration Department to issue the invitation).

According to the received invitation you will be able to get the visa for studying in our University. As for the payments we have the following procedure (the prices are stated for the current academic year):

1. you should transfer the following payments to the University official bank account (you should transfer those payments before we send to you the original invitation): Accommodation Fee- approximately 350 USD for 1 year stay in a shared room. Tuition Fee - about 1350 USD for Pre-University Russian Language program.
2. you should pay the following payments upon your arrival to Tambov:
Medical Insurance fee - about 100 USD per 1 year Multiple visa fee - about 30 USD.

309. Name: saad eldin Date submitted:8 September 2015, 15 h. 39 min.
Text: Sir,My question is that after i have successfully completed my pre-university program and after successfully passing in the test will i be guaranteed an admission into your bachelor degree programs?and if so where can i find the application
Answer: Dear Saad Eldin,

Yes, after the successful completion of the pre-university program you will be admitted as a bachelor program student.

Here you can find the Application Form http://www.tstu.ru/en/r.php?r=education.inst&id=18education.inst

310. Name: budinny Date submitted:31 August 2015, 15 h. 46 min.
Text: hello,i have a bachelor in mechanical engineering(passed out in 2015)and i would like to know for what masters programmes i am eligible to take.Do you still accept application from foreign student?
Answer: Dear Budinny,

Before you start any degree program you must complete the Russian language pre-university program. This program lasts for 10 months and usually starts in September- November.

To receive an official invitation to study at TSTU, an applicant should submit the following documents (to e-mail address tstu04@yahoo.com):

scanned copy of international passport;
scanned copy of education certificate (Bachelor Diploma);
completed application form (http://www.tstu.ru/en/tgtu/structure/fakul/doc/mo/appl_form.doc)
scanned copy of medical certificate, including chest X-ray results, HIV-test results.

As soon as we receive all your documents we will review them and if everything is according to our requirements we will submit your documents to get the official invitation for studying (usually it takes 1 month for Migration Department to issue the invitation). According to the received invitation you will be able to get the visa for studying in our University.

For you we can suggest the following Master Degree programs:

Technological Machines and Equipment

Construct-technological provision of machine-building productions

311. Name: Oliver Date submitted:12 August 2015, 01 h. 19 min.
Text: Where can I find list of accwpted people for 2015 preparatory faculty if not yet recieved avveptance letter
Answer: Dear Tembo,

If you want to apply for pre-university program 2015-2016, please send all your documents to our e-mail address tstu04@yahoo.com

312. Name: Lawsin Zvijomborero Date submitted:2 July 2015, 16 h. 35 min.
Text: I would like to be an engineering student at your facility, my i please have the information on how to apply?
Answer: Dear Lawsin Zvijomborero,

Before you start any degree program you must complete the Russian language pre-university program. This program lasts for 10 months and usually starts in September-November.

To receive an official invitation to study at TSTU, an applicant should submit the following documents (to e-mail address tstu04@yahoo.com):

scanned copy of international passport;
scanned copy of education certificate;
completed application form (http://www.tstu.ru/en/tgtu/structure/fakul/doc/mo/appl_form.doc);
scanned copy of medical certificate, including chest X-ray results, HIV-test results.

As soon as we receive all your documents we will review them and if everything is according to our requirements we will submit your documents to get the official invitation for studying (usually it takes 1 month for Migration Department to issue the invitation). According to the received invitation you will be able to get the visa for studying in our University.

As for the payments we have the following procedure (the prices are stated for the current academic year):

1. you should transfer the following payments to the University official bank account (you should transfer those payments before we send to you the original invitation): Accommodation Fee- approximately 350 USD for 1 year stay in a shared room. Tuition Fee - about 1350 USD for Pre-University Russian Language program.

2. you should pay the following payments upon your arrival to Tambov:
Medical Insurance fee - about 100 USD per 1 year Multiple visa fee - about 30 USD.

313. Name: Ashirbad Date submitted:30 June 2015, 14 h. 50 min.
Text: Sir,My question is that after i have successfully completed my pre-university program and after successfully passing in the test will i be guaranteed an admission into your bachelor degree programs?
Answer: Dear Ashirbad,

After the successful completion of Pre-university program and successful passing of testing you will be enrolled on one of the bachelor program according to the profile of your Pre-university program.

314. Name: Chisom Date submitted:29 June 2015, 21 h. 13 min.
Text: Is it too late to apply for the pre-russia language program for September 2015 intake?
Answer: Dear Chisom,

It is not late. We accept documents for pre-university program. If you wish to study please, send your documents to our e-mail address: tstu04@yahoo.com

315. Name: Chisom Date submitted:29 June 2015, 20 h. 41 min.
Text: I want to apply to your school ASAP, could you please enlighten me on specific requirements for admission to an Engineering or Medical Program, and at bachelors level and send me a copy of an application form?
Answer: Dear Chisom,

The requirements for Engineering programs are the same as for all the other programs. If you wish to study please, send to our e-mail address tstu04@yahoo.com the following documents:

scanned copy of international passport;
scanned copy of education certificate;
completed application form (http://www.tstu.ru/en/tgtu/structure/fakul/doc/mo/appl_form.doc)
scanned copy of medical certificate, including chest X-ray results, HIV-test results.

As for medical programs, we don’t have such programs at our university.

Pages:  [- 10] / 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 / [+ 10]

 
TSTU Tambov State Technical University

© 1995-2019 All rights reserved

TSTU Address: 106 Sovetskaya St, Tambov, 392000, Russia
Phone: +7 (4752) 63-10-19
E-mail: tstu@admin.tstu.ru